Platón, texto para la PAU. Curso 10/11

Hola, estimados alumnos:  aquí os dejo el texto de Platón para este curso. En esta ocasión se incluyen partes del libro VI y el libro VII de La República. Descargadlo y comenzad a leerlo. En clase damos mas indicaciones, ¿ok?

>> Descargar texto de Platón para la PAU

Anuncios

4 comments

  1. Ie Paco, fa dues hores que he acabat la primera classe de la universitat que era, com no, FILOSOFIA. I vull dir-te que el professor que tinc enguany s’explica de puta mare (ironia). S’ha passat vint minuts dient-nos que significa la paraula “fonamental” i ha necessitat mitja hora més per dir que no explicaria els temes de manera cronològica. Això sí, es veu intel·ligent i bon home, a més a més, no farà examen. Però a vorem si agarra soltura perquè si no no hi haurà manera d’estar despert a classe.

    Bé, ale Paco! Que vaja bé en el Simarro.

    1. Moltes gràcies, Sergi, jaja, m’ha fet riure el teu comentari. Ei, per cert, al final què t’has posat a estudiar que dones filo??? Pel Simarro va fenomenal, s’han acabat els mals rotlls de La Costera. I a gener estrenem el centre nou, amb molta tecnologia. Aquest any vaig a seguir treballant, en 2n. bat. una mica més rotll Bolonya, perquè, tot i que no m’ho crec, el cert es que aneu a passar per ahí tots, jaja. Ja ho tens en el filigrana ixe de filosofia: no fa examens. Jo, de moment, a tant no arribaré. Ara, per fi he pogut donar classes de filo amb un canyó i una connexió a Internet. En La Costera, ni tastar-ho. I vaig a posar els alumnes també a treballar en grups i a debatre, per a que s’acostumen. Salut i seguim en contacte! T’anava a dir que et vaja bé, però això ho done per descomptat.

  2. hola Paco no duc ni una semana fent ciències polítiques i et tinc que dir que m’agrada molt!! a l’asignatira de c. polítiques ens la dona Pablo Oñate i tinc que dir que és una pasada perquè dóna la clase com la dones tú o molt pareguda. amés ens está donant molta filosofía política i m’ha servit molt les teues classes perquè puc servir el seu ritme. tinc que dir que el primer día que vaig cintestar a una qüestió seua em va dir que era una resposta aristotèlica. fa molta referència a max webber i a maquiavel a més de nietschee o plató. moltes gràcies per les teues classes de filosofía i que tingues uns alumnes molts bons en el simarro. que et vaja molt bé!!

    1. Bea, m’alegre molt de tot el que em contes: que estigues fent el que t’agrada, i, com no, que t’haguen servit les meves classes. Pablo Oñate em sona, però ara no sé de què, perquè amb els blocs, els wikis, el Facebook i el Twitter, al final a ú li acaben sonanat tots els noms. Et desitje el millor i gràcies per les teves paraules. Seguim en contacte i quan no sapigues que fer em contes pe ací com et va.

Deja un comentario...

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s