Recomanacions per a l’examen de Filosofia

Hola!
Si es passeu aquest cap de setmana per la pàgina (haurieu d’haver-ho fet) llegiu aquestes recomanacions de cara a l’examen de filosofia de dimarts:

1. Recordeu que teniu 6 redaccions fetes pels grups de classe als seus blocs, i corregides per mi. De moment n’he rebut 4 i ja els he fet les meves observacions. Per tant, consulteu el bloc dels companys.

2. En la secció Exámens de Filosofia d’aquest bloc teniu diversos textos i examens de Plató amb les preguntes i les redaccions ja fetes. Les redaccions són exactament igual que les que es demanen en la PAU d’enguany. I la pregunta de conceptes també.

3. Recordeu distribuir-vos el temps entre lectura i anotació del text, preguntes, esquema previ a la redacció i redacció.

4. Prepareu-vos una pregunta 4 (la que val 1 punt) amb originalitat i cuidant la expressió. Ja hem vist a classe que Plató dóna molt de joc per a relacionar-lo amb qüestions actuals.

5. Porteu rellotge a classe, durant l’examen.

6. Repasseu-vos l’examen de mostra que teniu més avall aquí, al bloc. Examineu les preguntes i com es formulen. Assegureu-vos que enteneu que cal fer en cada pregunta.

7. Repasseu els criteris de qualificació que us vaig passar, per assegurar-se que enteneu com es va a valorar, i per tant a qualificar, cada pregunta.

8. Escriviu-vos una simulació d’examen. És a dir, trieu un fragment del text de Plató i: feu el resum expossitiu de les idees més importants (pregunta 1). Definiu i relacioneu dos conceptes (pregunta 2). Practiqueu una altra redacció, o dos. Per exemple, valoreu les dels altres grups i reescriviu-ne alguna, d’acord amb les meves observacions. Teniu en compte que fins que no es poseu a redactar no se n’adonareu de si sabeu o no fer les coses.

9. Em teniu el cap de setmana a la vostra disposició per a tot el que volgueu preguntar-me.

Salutacions, ànim… i sort!

Anuncios

One comment

Deja un comentario...

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s